Budapest, XII. kerület, Alkotás u. & Nagyenyed u.

ÁR

42.9 M Ft

Alapterület

80m2

Szobák száma

3

ELADÓ egy BUDAI XII kerületi, hangulatos, összkomfortos, 80+ nm területű, 3 szobás, belső kétszintes otthon. A tetőtér ráépítéssel 2001 -ben épült társasházi öröklakás a hozzá tartozó 6 nm-es belső körfolyosóra néző terasszal rendelkezik.
A belső kétszintes ingatlan alsó szintjén egy 12 nm-es háló/dolgozó vagy gyerekszoba, es egy 25 nm-es nappali található, mely egy légtérben helyezkedik el a konyhával. A fürdőszoba WC-vel és káddal van felszerelve, illetve egy különálló mosdó is kialakításra került. A második szinten egy háló és egy gardrób helyiség , illetve a tér maximális kihasználása érdekében, beépített szekrények találhatók. A lakás teljeskörű riasztórendszerrel és klímával rendelkezik.
Közlekedés szempontjából is rendkívül jó elhelyezkedésű ingatlan, a két budai szórakoztató és bevásárló központ MOM Park és Mammut közelében található. A Déli pályaudvar néhány perces sétával érhető el. A 61-es, 17-es 59-es villamosok és a 2-es metróvonal közelsége megkönnyíti a gyalogos közlekedést.
Rezsi egyedi mérőórák szerint.
Közös költség 15.000 Ft/hó.